تبلیغات
کاردستی های من - کمپوت هلو دسری برای افطار
مواد مورد نیاز:

شکر : 2 لیوان
هلو : 2 عدد بزرگ
بادام : 1 لیوان
آب : 1/5 لیتر
گلاب یا گل میخک مقداری برای معطر کردن

طرز تهیه:

پوست هلو ها رو می کنیم و  در اندازه ی مورد علاقه خرد می کنیم و  در ظرفی آب رو می ریزیم و می ذاریم تا آب جوش بیاد وقتی آب جوش اومد بادام ها رو می ریزیم و حدود 15 دقیقه میذاریم تا بادام ها خوب پخته شن . بعد هلوها و شکر رو می ریزم و خوب هم می زنیم . بعد 5 دقیقه گلاب یا میخک رو داخل کمپوت می ریزیم و زیر قابلمه رو خاموش می کنیم و  می ذاریم کم کم سرد بشه وقتی ولرم شد داخل یخچال میذاریم . کمپوت برای سرو آماده است .



طبقه بندی: آموزش آشپزی و شیرینی پزی،  آموزش هنر، 

 
برچسب ها: آموزش هنر، آموزش آشپزی، آموزش شیرینی پزی، آموزش پخت کمپوت، کمپوت هلو، دسر، دسر افطار،  

تاریخ : 10 تیر 93 | 06:58 ب.ظ | نویسنده : الناز نجف زاده | نظرات